FINALLY HERE!!

La sorpresa vé al final. Fa uns mesos era difícil trobar un dia a l'agenda per sortir a la naturalesa. Ara el dia és cada dia. No ho pensem, no ho dubtem, simplement, cos i ment ens demanen estar en contacte amb les fulles que tenyeixen els nostres ulls de color verd, amb l'olor a bosc o amb l'essència de mar, amb els peus descalços sobre terra o sorra.

Necessitem estar connectats amb nosaltres mateixos i amb la naturalesa. Aquesta necessitat ha unit a dues grans dones que comparteixen vocacions i intuïcions. A més, tenint en compte la màgia de l’11 aquí a Peratallada, han creat unes experiències molt especials per aquest estiu. Unes propostes que succeeixen fora, a la naturalesa i que ens apropen més que mai als nostres origens.

Una d'elles és Carmen Ramilans. Una dissenyadora de moda que va redefinir el seu camí enfocant el talent a la cuina. Hedonisme en cada un dels seu plats de Cala Nena, un petit restaurant de Peratallada.

D'altre banda, Susanna Cots és una dissenyadora d'interiors que treballa amb l'ànima sempre en la naturalesa. Una exploradora innata del benestar i d'idees que et conviden a connectar amb la pròpia plenitud.

Les experiències són uns #PicnicsParaDos que embelleixen l'ànima. Segueix-nos i us presentarem a Bellini, Terra Mullada i Mar en Calma.

Per accedir al contingut dels picnics...
Premeu Aqui